woensdag 23 januari 2013

Afvallen & Ruby

Sinds 2 januari zijn ik en Kasim een weddenschap begonnen. Wie het eerste 5 kilo afvalt, heeft gewonnen. We hebben er toen een tijdje over nagedacht wat we dan gaan winnen als je ook daadwerkelijk wint. We konden niet echt iets verzinnen. Op een gegeven moment had Kasim maar bedacht dat de verliezer het hele huis moet dweilen (Hebben we allebei een hekel aan en is daardoor al heel lang niet meer gebeurt). Nouja oke.. De weddenschap staat. Uiteindelijk hebben we hem weer bijgeschaaft.. Want 5 kilo was voor mij wel veel, dus daar hebben we 4 van gemaakt. Maar dan moest ik wel goed mijn best doen, want dat is al vrij veel. Dan zit ik zeg maar op mijn goede BMI. Als Kasim op zijn goede BMI moet zitten moet hij iets van 10 kilo afvallen, dus voor hem is die 5 kilo veel makkelijker. maargoed.. ik dacht, we gaan er gewoon voor.

Elke woensdag en zaterdag moet ik werken, dus dan ben ik er vroeg uit. Dan ben ik op de zelfde tijden wakker en dan is het dan het gemakkelijkste om mijzelf te wegen. We hebben alleen een WII balance board, dus wegen duurt wel 5 minuten :P
Maar.... We zijn nu precies 4 weken verder.. en :P IK HEB GEWONNEN! Ik ben 4,9 kilo afgevallen.
Dit geloof ik niet helemaal, want vanmorgen was ik opeens 3 kilo afgevallen na vorige week zaterdag. Ik heb de afgelopen dagen wel veel gewerkt, maar 3 kilo in 5 dagen vind ik wel een beetje vreemd, dus denk dat ik zaterdag wel weer aangekomen ben, rare weegschaal.. Maargoed.. Ik ben over de 4 heen... en Kasim mag gewoon lekker gaan dweilen :P haha (Ik vind het mooi, en hij maar denken dat hij gaat winnen!)

Vandaag heb ik ook ander gigantisch leuk nieuws! Maandag hoorde ik al van mijn vriendin Chantal (ja :P, zelfde naam) dat vandaag de dag voor haar was, dat ze mocht gaan bevallen. Voor haar natuurlijk super spannend, maar ik vond het toch ook wel heel spannend hoor! Haar moederkoek werkte niet helemaal goed meer, waardoor de baby gehaald moest worden. Maar ze is er! Ik ga morgen eventjes bij haar op bezoek, ze moeten beide 2 nachtjes in het ziekenhuis blijven ter controle!

Is ze niet mooi!

RUBY is haar naam :D


2 opmerkingen:

  1. Gefeliciteerd dat je gewonnen heb!
    En wat een mooi meisje.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. haha.... niet helemaal gewonnen hoor. heb een beetje last van een jojo effect door niets raars te doen.. ik eet telkens goed, geen rare eetbuien, toch is er zo af en toe opeens 2 erbij en dan er weer af... heel vreemd. op dit moment 3.6 kilo voor mij. voor kasim al 5. hij heeft volgens de wii al bijna geen overgewicht meer. super goed van hem! helemaal trots! <3

    BeantwoordenVerwijderen