vrijdag 29 november 2013

Sneeuwvlokjes project af!

Een jaar geleden heb ik een projectje bedacht. Ik wilde graag een groot jaarproject beginnen. Dat is gelukt om dat te bedenken. Op Pinterest kwam ik allemaal leuke ideetjes tegen van gehaakte sneeuwvlokjes.
Even later kwam ik bij de boekenvoordeel een boekje tegen met 100 sneeuwvlokken om te haken. Nou perfect dus. Het project kon beginnen.


100 sneeuwvlokken om te haken - Caitlin Sainio.

In het begin ben ik gaan haken met haaknaald 0,75. Deze vond ik toch wel iets te klein. Ik ben toen na een tijdje overgegaan naar haaknaald 1,50

Dit was mijn  inspiratie.
Ik moest ook nog bedenken hoe ik de sneeuwvlokjes ging ophangen. Ergens in de zomer kwam ik deze opeens tegen. Bij de Xenos in de aanbieding voor €2,99. Perfect dus.

Uiteindelijk zijn de 100 sneeuwvlokjes niet afgekomen. Ik wacht nu al 2 week op nieuwe garen van de pipoos. Telkens zeggen ze dat het binnenkomt. Maar dan ga ik weer heen en dan heeft de leverancier het weer niet geleverd. Super vervelend dus. Ik heb nu 84 sneeuwvlokken af en ben wel blij met dit aantal. Ik laat het dus hierbij. Het raam hangt ook mooi vol zo!

De laatste tijd moest ik nog wel eventjes door haken.Uiteindelijk heb ik er nog 30 bij gehaakt. Hier een mooi bakje vol met sneeuwvlokken:En hier het eindresultaat! 84 sneeuwvlokken!
In het echt ziet het er nog veel mooier uit!
Ik ben trots en tevreden met mijn eindresultaat :D
2 opmerkingen: