dinsdag 19 juni 2012

365 Dagen ATC-project #1

Ik kwam deze site tegen: http://www.365dagenproject.nl/

Er zijn een heleboel dingen die we iedere dag doen. Van slapen tot aan het poetsen van je tanden. Of wat dacht je van douchen, je aankleden, nadenken en naar het toilet gaan? Al deze dingen doen we - in principe - zonder erbij na te denken. Het gebeurt gewoon, we zijn het gewend, we doen het omdat het hoort, misschien wel moet? Maar stel je nu eens voor dat je iedere dag iets doet waarbij je wél moet nadenken. Sterker nog: iets waarbij je graag na wilt denken. En dat dan 365 dagen lang. Elke dag iets fotograferen, maken, tekenen zorgt ervoor dat je na 365 dagen – een jaar dus – een verzameling heel eigen, authentiek materiaal hebt. Dat is dus een 365 dagen project. Lees meer...

Nou leek het mij heel erg leuk om 365 dagen ATC’tjes te gaan maken.

Wat is een ATC?
Een Artist Trading Card (ATC) is een kaartje van 6,4 x 8,9 centimeter. Je bent er helemaal vrij in hoe je de kaartjes versierd, zo kunnen kleine kunstwerkjes ontstaan. Achterop het kaartje zet je informatie over jezelf. Je kunt er voor kiezen om een serie te maken. Je houdt jezelf dan aan een thema waar je meerdere kaartjes van maakt.
Het leuke van ATC ‘tjes is dat je ze kan ruilen met de rest van de wereld. Ik heb me ingeschreven bij http://www.hobbyjournaal.nl/ Ik begin eerst maar eens met Nederlanders te ruilen.

Mijn allereerste ATC’tje:

1 opmerking:

  1. Wat leuk dit!! Kijk ik even niet op je blog staat ie weer helemaal vol met leuke dingen! :)
    Groetjes, Annemiek

    BeantwoordenVerwijderen